-->
U3F1ZWV6ZTM3OTAyNjQ4Nzk2X0FjdGl2YXRpb240MjkzODQ3MTY0NTM=
recent
أخبار ساخنة

Adsense 2013 , Hur mycket pengar tjänar jag på Adsense?

Hur mycket pengar tjänar jag på Adsense?



Hur mycket pengar tjänar jag på Adsense?
Om du tittar på Googles AdSense-program du säkert fråga dig själv hur mycket du kan göra från ett sådant program, och du förmodligen tror att du inte kan göra så mycket du kan från traditionell reklam system.
Google naturligtvis håller en hel del hemlighetsmakeri om hur mycket AdWords-annonsörer betalar för varje klick riktade till deras webbplats och detsamma gäller för hur mycket AdSense banner innehavare göra från sina webbplatser.
Medan det finns inget officiellt, rykten cirkulera runt på Internet om belopp i kontanter en webbplats kan tjäna genom att använda AdSense. Och många människor (olagligt) avslöja hur mycket de har gjort med AdSense. Det finns historier om människor höja över tusen dollar per månad med AdSense.
Det finns också historier om människor som överstiger $ 100,000.00 per månad men det är lite svårt att tro sådana berättelser. Sanningen i frågan är att om du har en liten hemsida och du bara vill att det ska stödja sig, och vill inte nå din ficka för sina underhållskostnader du förmodligen kan göra detta med AdSense.
AdSense är också mycket bra för människor som värd en hel del sidor. Även om nämnda sidor inte genererar mycket trafik individuellt, varje klick räknas och du kan tjäna upp med en massa pengar genom att göra detta. Och det går bara att bevisa att ibland mängd frågor nästan lika mycket som kvalitet.
Det finns inget att berätta hur mycket pengar du kommer att göra med hjälp av Google AdSense, men du kan sortera på berätta för dig själv, innan faktiskt börjar, genom att ta några saker i beaktande.
Först är mängden besök du får varje dag. Medan det finns inget sätt att uppskatta just detta kan du göra i allmänhet ett säkert antagande att om du har en hel del klick per dag du kommer att göra bra pengar.
Dessutom beror detta på exakt vad din webbplats handlar om. Om din webbplats handlar om något populärt (musik, sex, vad som helst) du är skyldig att få en hel del banner klick. Dessa har en koefficient associerade med dem, kallad CTR (klicka sig ratio).
I grund och botten, vad det översätts till är att om en stor del av webbplatsens besökare klickar på annonserna kommer du att tjäna mer pengar. Och det bästa sättet att göra detta är att ha några populära innehåll på din sida, se länkarna direkta användarna mot populära produkter också.
Sedan har vi naturligtvis, det finns position och antalet annonser på din webbplats. Även om du inte vill överdriva, med många länkar tveklöst kommer att generera mer intäkter för dig som webmaster. Dock inte tro, att om du bara lägga till en massa annonser i en viktig del av din webbplats kan besökarna alltid bara hoppa över dem (och vara säker på att många gör just det).
Det är något mellan en konst och en vetenskap att positionera dina annonser. Folk ser i allmänhet på vissa ställen och aldrig titta på andra, och att känna till detta en webbplats författare och / eller webmaster kan göra en hel del saker att öka sina inkomster med AdSense.
Sammantaget beror hur mycket pengar du gör med AdSense på många faktorer. Men om du har en webbplats med intressanta innehåll och / eller många sidor, och om du ser en ständigt stor mängd trafik varje dag, kan du satsa du kommer att göra mycket pengar med AdSense.
Även om du inte är i ovanstående kategorier, är AdSense fortfarande värt att använda eftersom det finns väldigt lite krångel att sätta upp det, och många gånger kan det hjälpa ekonomiskt stödja webbplatsen, samtidigt som en trevlig bonus att få igenom posten i slutet i månaden.

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة