-->
U3F1ZWV6ZTM3OTAyNjQ4Nzk2X0FjdGl2YXRpb240MjkzODQ3MTY0NTM=
recent
أخبار ساخنة

Adsense 2013 , SEO för Adsense

SEO för Adsense




SEO för Adsense
Om du har använt Google AdSense på dina sidor du känner uppenbarligen behovet att på något sätt generera ännu mer trafik till din webbplats, vilket i sin tur skulle innebära att mer AdSense klick och en högre inkomst.
Men vem gör du här? Tja, den största sättet får du besökare att se din webbplats (andra sedan använda AdWords, som uppmuntras också) är att använda vissa tekniker för att få sökmotorer skicka fler och fler användare till din sida, genom rankning högt i sökresultaten för dina frågor av intresse.
Tro det eller ej det är en teknik, mer känd som sökmotor optimering eller helt enkelt SEO. Så här är ett gäng tips som kommer väl till pass under varje amatör eller professionell optimeringsfunktionen bälte.
Det första du måste ta hand om är själva källkoden och layout på din sida. Detta måste hållas så enkla som möjligt. Problemet kommer när AdSense och sökmotorer själva börjar få problem i att extrahera de mest relevanta sökord på din webbplats på grund av en alltför komplicerad layout.
Dels försöka få var och en av dina sidor mål endast en specifikt ämne. På så sätt är det mycket lättare för dem att få indexeras korrekt och för AdSense-annonser för att överensstämma med innehållet i själva webbplatsen.
Försök också att inte ta med för många hyperlänkar i din sida också. Detta innebär också att du bör försöka att inte använda alltför många AdSense-annonser på din sida heller.
Om det finns vissa sökord som du vill rikta, se till att det ord du vill rikta förekommer i titeln, i första stycket samt i namnet på filen. Medan du ändå håller på kanske du vill se ordet fjädrar upp i sidans sista styckena.
Och naturligtvis är det mycket viktigt för ditt innehåll att ha originella och fängslande innehåll. Hur gör du det? Jo det enklaste sättet att göra det är att hitta något du verkligen brinner för. På så sätt ger du ge det en stor insats du är skyldig att ha en stor sida ganska snabbt.
Om innehållet du använder i din webbplats är allmän egendom (som är mycket motverkas) se till att du åtminstone ge det en originell titel och lägg en öppning och en stängning stycket i din egen.
Detta tar en liten stund, men om, efter att ha väntat, att du fortfarande inte kan hitta din sida nära toppen, bör du försöka skriva din titel och dina första och sista styckena. Det tar inte mycket, ofta bara byta några ord kommer att ge dig de rätta resultaten.
Och, naturligtvis finns det användning av sökord verktyg som kan hjälpa dig att hitta några bra sökord för att inkludera på din sida som kommer att driva besökare till din webbplats mer och mer.
Så de är om de grundläggande teknikerna i sökmotoroptimering. Du kan hitta en hel del datorverktyg för att hjälpa dig att göra detta, och naturligtvis är Google ett bra ställe att söka efter detta.
I slutändan kommer du att finna att SEO är ett komplicerat ämne, och hela böcker har skrivits i ämnet också. Du kanske upptäcker att du har en hel del optimering du behöver göra för att få fler och fler besökare till din webbplats och klicka dessa dyrbara AdSense banners.

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة